FR EN ES PT
Browse forums
Score : 126

[Malaysia] Malay WANTED :D [2013]

By Vysixor July 14, 2012, 06:30:41
Salam 1 Malaysia, ^^

Aku buat thread ni nak tengok ade orang melayu tak main Wakfu.

Selama aku main Wakfu ni aku tak perasan sangat ade orang melayu ke tak.

Kalau ada sila PM aq

IGN:Vysixor

Server:Remington

Class:Fire/Sacrier

Baru start 1 week ago ^^Everyday Active ^^
Reactions 17
Score : 1647
Salam bro ^^

cun la

IGN: Tikam Belakang
Server: same cam ko
Class: Sram-nyer

aku men dri beta, ade la skit malay yg aku jumpe..ramai indon..x taw la klo ade yg len tp papehal
PM aku ^^
Score : 360
Salam happy

Ada je malay tongue

IGN : Heartbeat
Server : Remington
Class : Osa

partner dgn tikam tuh haa ,
hehe ,
anyways see ya ingame
Score : 2
Korang . . ade subcribe ke?Aku dah cuba subscribe dengan mol ~ ogrines . .mahal gila
Score : 86
Salam 1 Malaysia!

Baru masuk! biggrin Yay finally ada gak org Malaysia!
Score : 126
Salam 1 Malaysia,

Beberapa hari lepas saya baru start balik main wakfu smile planning nak buat malaysian guild smile meet me in-game with my new character : Deadlyjester tapi saya tak begitu aktif kerana banyak kerja and assignments.

Server: Remington
Current level: 40

Terima kasih.
Score : 6
Yep , ade gak malays kat sini smile
Aku pon baru start 1 week ago

IGN: Foulfist
Server: Remington
LVL : 44

Ade ape2 hal nanti PM in game jer lar smile
Score : 360
nak check siapa yang masih main wakfu @Remington
Score : 168
Hello Malaysian fellas,

Hoyo ere, been playing since closed beta dofus.. but then created a new account last 2 weeks to teman my brother main the game sekali tongue sebab dia level 90+.. add up if ya guys want ill be online most of the time
IGN = Immortelle
Score : 2
Ader gak org malay, Igt org malay x de... xD

IGN: Sevencodes
Server: Remington
Score : 2
Salam 1 Malaysia

nak tanya mane koorg dapt server Remington ?

aq just ade 2 choice server 1 Phaeris dan Adamai

bila aq pick Adamai akan keluar pop up non proxy server

so aq main server Phearis.
mintak tlg sape yg dpt membantu sad 
Score : 3464
jep23|2014-01-30 22:47:32
Salam 1 Malaysia

nak tanya mane koorg dapt server Remington ?

aq just ade 2 choice server 1 Phaeris dan Adamai

bila aq pick Adamai akan keluar pop up non proxy server

so aq main server Phearis.
mintak tlg sape yg dpt membantu sad

OMG so sorry dah how many bulan xde reply T_T

(i myself x tau pon there was a M'sia thread)

Phaeris & Adamai tu Wakfu Asia client. Remington/Nox/etc etc tu accessible from the normal NA/EU Wakfu client. If you DL from this main site you should be able to access Remington.

also... hi everyone! So nice to see other Malaysians here :'D Seems like most of you are on Remington. If any of you are on Nox hit me up, my IGN is Ennie smile
Score : 62
Salam Guys happy

Excited mcm korang gak

Start from beta patu lama x main, so stuck at lvl30.. Since dgr berita ankama start open to all baru start main balek a week ago..
Search punya search jumpa plak thread ni.. NICE!

Server: Remington
Class: Feca Fire/Earth
Level: 32

Keep this thread going ya.. Bleh diskas banyaksmile 
Score : 187
Okeh, rsanya thread ni dah mati..
Tetiba plak ak necro just in case ad lgi mlaysian kt sni yg still aktif..
I'll be checking this thread everyday, so drop a comment klau u're a mlaysian.. kita nie spesies terancam nieyh.. skit sngt populasi XD

Or better yet, redirect me to any msian thread u know of ;D
Score : 4
Sorry ramai budak malaysia kat Dofus bukan wakfu, server rosal guild Harimau Malaya.
Wakfu ni cam kureng sikit.....
Score : 34
Well, ada je.. Kne explore and carik sikit laa.. Phaeris server ade je Malaysian ^^ .. Guild brotherhood of Tofu ade few of them..
Score : 2
nak tanya,wakfu x boleh sell brg kt shop ke?

Juragan|2015-08-01 04:45:31
Sorry ramai budak malaysia kat Dofus bukan wakfu, server rosal guild Harimau Malaya.
Wakfu ni cam kureng sikit.....
wow ada gak yang sama guild ngn aku..still ade ke org dlm guild tu?aku dh lama x on dofus,baru cubaan mula main wakfu
Score : 124
cam1e|2015-08-02 00:12:36
Well, ada je.. Kne explore and carik sikit laa.. Phaeris server ade je Malaysian ^^ .. Guild brotherhood of Tofu ade few of them..
Hi abang camieeeeee. wub 

Bingo1996|2016-01-01 06:18:02
nak tanya,wakfu x boleh sell brg kt shop ke?

Juragan|2015-08-01 04:45:31
Sorry ramai budak malaysia kat Dofus bukan wakfu, server rosal guild Harimau Malaya.
Wakfu ni cam kureng sikit.....
wow ada gak yang sama guild ngn aku..still ade ke org dlm guild tu?aku dh lama x on dofus,baru cubaan mula main wakfu
Shop macam mana tu? If nak jual barang boleh je jual dekat market,boleh jual dan beli from other players. If shop untuk jual barang kat NPC tu sorry lah memang takde.
Respond to this thread