FR EN ES PT
Browse forums 
Ankama Trackers

[TR] Oynayan varsa baksın

By Emreverse#6610 - MEMBER - February 27, 2018, 23:19:19
Arkadaşlar belli bir türk grubu olarak oyunu oynamaktayız türk arkadaşlar bize burdan veya oyun için Peonq dan ulaşabilirler.
2 -2
Reactions 11
Score : 574
Ben varım ,oyun ismim Maserat (200 lvl fogger )

0 -2
Score : 129
.
0 0
Score : 541
vodkazure ile sakın ha sakın arkadaşlık kurmayın ben onunla iyi bir arkadaşlık kurmuştum lakin 250+ milyon kamasını çalınca hayal kırıklığına uğradım. ben ona insanlık olsun diye hesabımı verdim p2p boşa gitmesin diye girsin balık tutsun satsın kendi parasını kassın dedim ama onun yaptığı şey bir vakit sonra bütün kaması çalmak oldu yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum birde yorumlarıma cevapta yazmıyor tabi yüzü yok cevap yazmaya
0 -1
Score : 18
Dostum devam ediyorsan burdan hangi saatlerde online oldugunu yazarmısın ismin hala Peonq mu bu arada 
0 -1
Score : 8
Kruzher Ben Oynuyorum Fkat Gelişemiyorum oyunu sevmeme rağmen çok zor hala oyunu birakmadiysan gelişmeme yardim edebilirmisin NICK : Vaxate
0 0
Score : 68
Maserat ananı sikeyim 
0 0
Score : 194
Beni de ekleyebilir misin içerisine dahil olduğun gruba? şahsen birlikte oynayabileceğim ve bizzat kolay bir şekilde anlaşabileceğim insanlarla takım olmak daha zevkli olur.

karakterlerin adı: Aksikai ve Tyrfa
0 0
Score : 129
1.74 yaması ile ben de moladan çıkıp dönüyorum. nick: Seri Katil
0 0
Score : 1
Bende yeni başladım birlikte oynamak istiyorsanız nick:Backin
0 0
Score : 490
Hala yaşayan varsa discord üzerinden bana ulaşabilir
Hak#5554
0 0
Score : 68
oynayan varsa nick  naberlanmanyak veya tozkoparan iskender mesaj atın guild kurdum bendim 6 çar var oynarız biggrin 
0 0
Respond to this thread