FR EN ES PT
Browse forums

[English - Indonesia] Garuda Guild

By krishsakti - MEMBER - March 15, 2012, 17:54:52
Greetings Garuda's!!

at first we are just a bunch of people from Indonesia , but i reconsider it why not let the other join us and get some more fun , and yes! Garuda officially open for english active player smile

Recruitment requirement :
We need active people that love gathering , crafting and do any loveable things together with another player and ofcourse you must subscribe first to do that

Once we get strong enough i plan to gather UB set for all our member
We provide low lvl , mid lvl and end lvl gear for you and dont worry about that sharing is the best thing right happy

if you interested with us you could pm IGN below :
- Krizh (GM)
- Nyi Ronggeng
- Mamahozawa

You could join our FB group here
and for Indonesian player we got a thread here in kaskus here
and for the last word here.. Lets Fly together through Wakfu!!

WE ARE OFFICIALLY MOVING TO WAKFU WAPAC ASIAN SERVER
just contact us in our FB group for detailed information and sayonara remington its been nice playin with the community here sad

Reactions 38
hmm . . . masih sepi ya smile . .
bump!smile 
tampaknya lapak sepi pelanggan tongue 
nih guide buat Nyi Ronngeng

[url=http://wakfu4iops.com/?page_id=104]Click here 
om pampir mannnaaaaa huaaaa *kangen si pam pam*
horeeee ada saya absen dulu, baru tau ada ni trid
Kk ane gabisa log in :'(
dibilang servernya tidak mendukung. gmn caranya?
kalo sempet bls k e-mail ane gan burstofthelimits@gmail.com
server lagi mlempem sekarang silahkan join di grup FB kita disini 
ph34rpada kemana ini garuda? cuti hamil ph34r 
hi garuda! , long time no see (^-^)v hehehe

oya btw, skrg main citynya dmna? bont?sufok?amak? or brakmar? huh 
wah cak bluz?
masi tetep di bonce.. tapi kita asep smw nation kok
btw akika lbur dulu ngurus skripsian anak2 yang ngurus ni guild tongue 
krishsakti|2012-06-17 07:27:00wah cak bluz?
masi tetep di bonce.. tapi kita asep smw nation kok
btw akika lbur dulu ngurus skripsian anak2 yang ngurus ni guild tongue
itu bukan ane gan..
wakakaka.. ane kira yang biru2 ente semua tongue
oh ya dblucore lupaaaaa sapa nick looo dolo kangeeeeeensad 
hayo diinget2 cluenya "omni cra" :p
Zeee!!!
ndak main lagi???
kok baru nongol?! kemana ajaaaaaa~~~~
hehe sbenernya msh pngen main, cmn "ambil cuti" bbrapa bulan dulu mo liat prkembangannya, itu jga sbnerya karna PTP system + char di-wipeout juga sih..., jdi mo gmna lgihuh
iyo juga sih tapi mnurut ane masi ada ples2 ampe si kamen raider dateng walopun masi banya BUGil nya*asolole
ni juga gw ngelarin kerjaan dolo biar longgaran waktu maennya tongue
tetep ap to det dengan perkembangan wakpu juga sih
Halo, sy baru gabung nih di wakfu, mau tanya apa guildnya masi aktif? Sy nubi bru lv 30 berniat utk gabung klo guildny masi aktif, thx
silakan pm ign yang ada di pos pertama,, terutama Lizarus atau Aol biar segera dimasukkan guild thanks, aku cuti bentar lum bisa subs
Respond to this thread