May 13, 2012, 07:38:47 |
Jeśli chodzi o CH rune, to 1% Ch widziałem po 300kamas i tez te runki leza w merchantach/marketach, za 250 powinnaś/powinieneś sprzedać.
|
[Polish] Dla polskojęzycznych graczy
|
May 13, 2012, 07:38:47 |
Jeśli chodzi o CH rune, to 1% Ch widziałem po 300kamas i tez te runki leza w merchantach/marketach, za 250 powinnaś/powinieneś sprzedać.
|
|
May 13, 2012, 12:16:27 |
Da sie wogóle zmienić avatar na tym forum, a jak sie da to jak xD?
Jak wejdizesz w menage account po prawejna górze na konto ankamy, to tam w zakładce wakfu bodjze. Za 300 wystawiłam w nocy, bo ktoś kryzczał na markecie 400, ale to mi się juz przesada wydawała. |
|
May 13, 2012, 21:09:25 |
Gra jakby nie patrzeć umiera. Zostało co najwyej lvlowac craft no ale ilez mozna.
|
|
May 13, 2012, 21:38:47 |
Haha, ja głównie lvluje gathery jak na razie. Lvl psotaci to nuuudaaa;p
|
|
May 16, 2012, 10:33:58 |
Rzadko to robię, ale wtrącę kilka zdań. Czy Wakfu umiera? Nie wiem. Wszystko zależy od podejścia. Gdybym skupiła się tylko na lvlowaniu to pewnie znudziłabym się po kilku tygodniach. Z tego powodu unikam produkcji typu Skyrim, gdzie jedyne co oferuje się graczom to „ogromny świat do zwiedzania” – jakby za przysłowiowym „oknem” nie było większego. Wakfu ma wystarczające podstawy do dobrego rpga i mi tyle do szczęścia wystarcza, aby zalogować się od czasu do czasu. Kiedyś i tak się ten exp zdobędzie, a jak nie, to co za strata? Zamiast zabijać 10.000 gobballa zawsze można udać się na samemu wymyślonego questa – (np. zdobyć bułki dla monstrualnie grubej matki drużynowego Iopa
|
|
May 16, 2012, 15:41:37 |
Zazdroszcze podejscia.
Widzial ktos juz 100 lvl Roque? This post has been edited by raveneye3 - May 16, 2012, 23:55:39. |
|
June 03, 2012, 11:10:12 |
Hej polska spolecznosci, jest jakas polska gildia ktora z checia przyjmie 3 sufokijskich wyrzutkow ? Oferujemy eniripse iopa i blizej niokreslonego bombermana
|
|
June 03, 2012, 12:18:46 |
Jest kilka polskich gildii
Jesli chcesz przystapic do Brotherhood of Steel, pisz do Mapei, Shik, Judasz, Cykcyk |
|
June 08, 2012, 23:48:22 |
A jakbyś chciał do Teraz Polska to Naami, Misiu, Pazur Pandorum hmmm... Nie chce mi się dalej kombinować, ale w gildii sufokijczyków u nas mało, czuję się samotna, więc by się ktoś przydał xD
|
|
June 17, 2012, 15:05:31 |
wydaje mi sie ze problemy z płaceniem tego ,,characzu`` jaki sciąga ankama rozwiązą sie same z czasem, (mam nadzieje) ze ktos wpadnie na pomysł ze taniej bedzie załozyc prywatny serwer
a jak narazie gram bez nacji bo nie mam zamiaru płacic, a formy jednak tracic przez to nie warto This post has been edited by Puszczyk - June 17, 2012, 15:07:01. |
|
June 23, 2012, 17:28:14 |
Siema
Jestem nowy w świecie Wakfu i mam lekki problem. Po 30 minutach grania strasznie laguje i jakbym miał problemy z łączem internetowym. Moze ktoś miał taki problem i go rozwiązał w jakiś sposób, bardzo proszę o pomoc bo się napaliłem na tą grę P.S. Dofus bez ściny chodzi. |
|
July 18, 2012, 12:00:53 |
Ktoś mógłby napisać jakie są ceny opłat okresowych (tydzień, miesiąc etc w PLN) jeśli chce się grać w Wakfu? Interesuje mnie głównie mozliwość opłaty sms jak ktoś wcześniejn wspomiał płaci w ten sposób. Proszę napisać taką operację. ^^
wydaje mi sie ze problemy z płaceniem tego ,,characzu`` jaki sciąga ankama rozwiązą sie same z czasem, (mam nadzieje) ze ktos wpadnie na pomysł ze taniej bedzie załozyc prywatny serwer
a jak narazie gram bez nacji bo nie mam zamiaru płacic, a formy jednak tracic przez to nie warto Czyli grasz w formę bez płatną? Tą mocno okrojoną? |
|
July 18, 2012, 18:39:54 |
Ktoś mógłby napisać jakie są ceny opłat okresowych (tydzień, miesiąc etc w PLN) jeśli chce się grać w Wakfu? Interesuje mnie głównie mozliwość opłaty sms jak ktoś wcześniejn wspomiał płaci w ten sposób. Proszę napisać taką operację. ^^
a jak narazie gram bez nacji bo nie mam zamiaru płacic, a formy jednak tracic przez to nie warto Czyli grasz w formę bez płatną? Tą mocno okrojoną? Ceny do abonamentów (w przeliczeniu walut na dzisiejszy dzień): Tydzień - około 20 zł (2 SMS po około 10 zł za 700 Origines, ponieważ tygodniowy abonament kosztuje 800 punktów) Miesiąc - około 25 zł Trzy miesiące - około 71 zł Pół roku - około 138 zł Rok - około 251 zł (chyba lepiej kupić Origines za 60euro i za nie kupić abonament, będziesz miała dodatkowe 7000 punktów na wydatki) |
|
July 19, 2012, 12:22:44 |
Czyli tygodniowego się na polskie warunki nie opłaca:/
No to kolejne dwa pytania. 1) Płatność sms w jaki sposób mona wykonać? - trzeba przez swoje konto się logować, czy wystarczy sms na określony numer? 2) Podobno w jakiś sposób mona w grze zgromadzić środki do opłacania abonamentu. W jaki sposób tego się dokonuje? Trzeba coś zbierać, czy jak? |
|
July 19, 2012, 12:48:02 |
Czyli tygodniowego się na polskie warunki nie opłaca:/
No to kolejne dwa pytania. 1) Płatność sms w jaki sposób mona wykonać? - trzeba przez swoje konto się logować, czy wystarczy sms na określony numer? 2) Podobno w jakiś sposób mona w grze zgromadzić środki do opłacania abonamentu. W jaki sposób tego się dokonuje? Trzeba coś zbierać, czy jak? 1. By móc wykonać SMS musisz się zalogować na swoje konto i tyle. Wchodzisz w sklep, wybierasz 700 Origines i wysyłasz SMS na odpowiedni numer, następnie dostajesz kod który wpisujesz by uzyskać Origines. 2. Właśnie punkty Origines są tymi środkami do opłacenia abonamentu. |
|
July 19, 2012, 20:58:41 |
To znaczy, że w grze tych punktów uzyskać nie można? Trzeba dokonaćzakupu realną kasą?
Zdzierają strasznie jak na nasze-krajowe warunki finansowe XDJa wiem, że to pozwala na zapłatę programistom, ale podobny efekt byłby zdobrowolnymi dotacjami za przedmioty w inny sposób nie dostępne.Kasa by była bo ludzie lubią dodatki a opłaty zniechęcają. Dziwny jest brak możliwości zakupu tygodnia za przystępnącenę… Te 2x sms to przesada. |
|
July 19, 2012, 21:02:34 |
Milion kasy w dofie to na nasze to około siedem złotych na aukcji której nie muszę wymieniać. W dofie na pewnych serwerach jest to ok. 3k ogrinów które mozna wykorzystac tutaj, daje to tansze p2p
|
|
July 19, 2012, 22:17:55 |
To znaczy, że w grze tych punktów uzyskać nie można? Trzeba dokonaćzakupu realną kasą?
Zdzierają strasznie jak na nasze-krajowe warunki finansowe XDJa wiem, że to pozwala na zapłatę programistom, ale podobny efekt byłby zdobrowolnymi dotacjami za przedmioty w inny sposób nie dostępne.Kasa by była bo ludzie lubią dodatki a opłaty zniechęcają. Dziwny jest brak możliwości zakupu tygodnia za przystępnącenę… Te 2x sms to przesada. Tak to już bywa gdy ogólny system płatności nie był dodatkowo planowany na PLN. Ja osobiście kończę zbierać pieniądze na roczny abonament ^^ Ale najpierw mam zamiar wbić 20 poziom przynajmniej dwóm postacią którymi będę grać Aha a tak przy okazji to jak można się dostać do wersji Beta? Czy jest to jeszcze możliwe? |
|
July 19, 2012, 22:40:57 |
Do bety O.O Bety z wakfu? Przecie beta jest juz dawno zamknięta.
Mogliby otworzyć serwer obejmujący nasz kraj i kilka bezpośrednio sąsiednich, wtedy były by bardziej dostosowane ceny. Na nasze realia to bardzo drogo :/ Przykre jest, ze Ankama skupia się praktycznie tylko na własnym francuskim servie :/ |
|
July 24, 2012, 19:47:42 |
Witam tak wymieniłem mam problemy powie mi ktos gdzie sie zdobywa Herbalist i czy tylko gathering sie uczyć na full czy crafting terz sie uczyc na full i gdzie wystawać itemy na sell? z góry thx i jeszcze jedno czemu jak wchodze na inną mapkę to niemoge potworkuw atakować? przypuszczam
ze trzeba teraz płacić prosze pomurzcie lub wybrać nacje prosze pomyrzcie jak i gdzie wybrać nacje This post has been edited by Zielonka - July 24, 2012, 19:50:31. |
|